Лейди Гага отново тръгна на война с Мадона

За липсата на симпатии между две от иконите в попа – Мадона и Лейди Гага, е ясно на всеки меломан. Още повече, че те публично са дискутирали факта, че не са си любимки една на друга.

Самата Мадона сподели още в началото на музикалната кариера на Гага, че явно колежката й се опитва да я имитира и по този начин по-лесно и по-бързо да се сдобие със славата, за която тя се е борила да стигне в продължение на години.

Двете загърбиха публичната си вражда през 2012 г., но изглежда Лейдито е готова отново да я върне в публичното пространство.

По време на радио интервю водещият реши да попита екстравагантната певица дали двете с колежката й нямат идентични моменти в живота си, като този свързан с прекалено закрилящ баща.

„Мадона и аз сме много различни. Просто го казвам. Много сме различни. Не бих искала да се прави сравнение помежду ни и не искам да проявя неуважение към Мадона, тя е прекрасна дама, и има невероятно успешна кариера, все пак е най-голямата поп звезда на всички времена“, заяви Лейди Гага. След което подсказа, че Мадона видно не е толкова талантлива, колкото е тя.

„Аз свиря на много инструменти. Пиша всичките си песни. Прекарвам часове наред всеки ден в студиото. Продуцент съм. Автор съм. Това, което правя аз, е много по-различно. Аз съм спонтанна. Позволявам си да се проваля. Позволявам си да се пречупя. Не се притеснявам от падения“, заключи певицата.

„Не искам да проявя неуважение, но ми омръзна постоянно да ме сравняват. Аз съм това, което по дяволите съм. Моята история е историята на живота ми.“