Лепа Брена и Малина друсат заедно кючек (СНИМКИ) | Gossips.BG image 1

Лепа Брена и Малина друсат заедно кючек (СНИМКИ)

Невиждана гледка имаха възможност да наблюдават гостите на старозагорски бизнесмен, събрал на една сцена заклетите съпернички Лепа Брена и Цеца Величкович. Примите на сръбския поп фолк въртяха кючеци редом с колежката си Малина, видя HotArena

.

Лепа Брена се оказа по-дива на купона и показа завидни умения на кючекиня. 55-годишната блондинката завъртя дупе под звуците на чалга музиката, в компанията на Малина.

Изпълнителките Цеца и Лепа Брена бяха поканени на партито на Ангел Тенев, собственик на една от най-големите фирми за месо в страната. Той е единственият, който успя да докаразвездите на Сърбия–Лепа Брена, Цеца Величкович, Горан Брегович.

lepa-brena-drusa-kiuchek-s-malina-7
Сръбските изпълнители, с още няколко души антураж са били придружени от известния мениджър Рака Марич. Те са пристигнали до София с частен самолет, поет от домакина им, пише”България днес”.

Партито на родния паралия успя да накара двете врагини–Брена и Цеца да заровят томахавката и да покажат близки отношения. И дори запяха в дует.

Компания им правеха още куп родни звезди. Камелия и Цветин също се хвалят със снимки от купона. А в разгара на партито бе и фолк дивата Малина, заедно с бившата мис България Роси Иванова.

Източник: dir.bg