Лили Иванова разгорещи мрежата с гол портрет! (Снимка)

Лили Иванова успя да нагорещи страстите във Фейсбук с пикантната снимка, която публикува в профила си.

Примата на родната популярна музика провокира вниманието и коментарите на стотиците си последователи с един портрет, на който позира… гола. Мистериозната картина се намира в хола на мезонета на певицата и случайно е попаднала в кадър. Или може би не съвсем случайно…

Всъщност с картината естрадната прима подпира вратата на огромната си тераса, пише „Телеграф“. А повода да направи публично достояние точно този кадър, са цветята, получени на последния й концерт по случай 20-годишния юбилей на Германско-българската индустриално-търговска камара.

Лили е снимала огромния си букет на фона на мраморните си плочки, а при по-детайлно вглеждане в кадъра на втори план се вижда картината с голото женско тяло.

Тъй като изгледа към творбата не е цялостен, не става ясно дали на нея е нарисувана звездата. Освен всичко друго, върху нея е попаднала и част от завесата, която музикалната легенда е дръпнала на терасата си, за да ограничи максимално достъпа на любопитни съседски погледи.

Всъщност досега са известни два голи портрета на Лили Иванова, единият от които е дело на художника Стоян Илиев, който й предложил да я нарисува, след като тя харесва една от картините му. Лили се съгласила при едно условие – да я направи по-млада.

Изпратила по шофьора си свои стари снимки и по тях художникът се ориентирал за чертите й. Когато накрая видяла картината, Лили не останала доволна, защото не очаквала да е толкова гола, а и според нейните представи е трябвало да прилича на самодива и да бъде и по-слаба. Така Илиев се принудил да нарисува нов портрет върху стария.

Любопитна и дори скандална подробност е, че през 2012-та руската телевизия снима филм за Лили Иванова и в него примата признава, че има гола картина, дело на Никола Манев, но не му е позирала, а майсторът я направил по фантазия.

„Глупости на търкалета. Манев е рисувал Лили веднъж по памет, фигурка някаква“, коментира гневно Стоян Илиев, ядосан от това, че са приписали негова картина на колегата му. Спецовете пък са категорични, че портретът зад букета не е на нито един от двамата.

Източник: show.blitz.bg