Линдзи Лоън: Приятелят ми се опита да ме удуши (ВИДЕО) | Gossips.BG image 3

Линдзи Лоън: Приятелят ми се опита да ме удуши (ВИДЕО)

Линдзи Лоън, която уж се беше успокоила и влязла в правия път през последните години, явно отново се е завърнала към пиянските скандали.

 Лоън и Тарабасов щастливо влюбени
Лоън и Тарабасов щастливо влюбени

В събота срещу неделя 30-годишната актриса е събудила елитния лондонски квартал, в който живее, с викове, че 22-годишният Игор Тарабасов, син на руски милиардер, иска да я удуши.

https://www.youtube.com/watch?v=rOpUCkQtMT8

Съсед на звездата е направил видео, на което се вижда и чува как тя крещи: „Той иска да ме удуши, едва не ме уби…“ и „Ти си луд, нуждаеш се от помощ. Това е моята къща, махай се от тук!“. Свидетели разкриват, че тя е крещяла адреса си от балкона и е молела някой да се обади в полицията, защото годеникът ѝ щял да я убие.

В отговор на обажданията на паникьосани съседи, полицията пристигна в дома на Линдзи и разби вратата, само за да открие, че жилището е празно.

От полицията потвърдиха за случилото се пред вестник „Сън“ и разкриха, че наистина са били повикани на въпросния адрес и се е наложило да разбият вратата, защото никой не е отговарял. По-късно собственичката на апартамента е намерена невредима, уточняват от полицейското управление.

Линдзи Лоън и Даша Пашевкина
Линдзи Лоън и Даша Пашевкина

Всъщност скандалът между Линдзи и Игор се разярява само часове след като тя го обвинява, че ѝ изневерява, докато е навън с приятели. Актрисата му вдига скандал със съобщения в социалните мрежи, напада го и чрез снимки в Instagram.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Първо тя публикува своя снимка с Игор, под която му благодари, че не се е прибрал тази вечер и отбелязва, че славата променя хората. След няколко часа стига и по-далеч, качвайки снимка, която е вече изтрита, на Игор и компанията му от бара, под която пише: „Уау, благодаря ти, годенико с руска проститутка”, като тагва и жената, с която предполага, че любимият ѝ ѝ изневерява. Въпросната дама е модната дизайнерка Даша Пашевкина, която е близка приятелка на Лоън.

2507lin2

Източник: woman.bg