Любовна драма след тежка вечер във „Фермата: Нов свят“

Любовна драма след тежка вечер във „Фермата: Нов свят“ – българката с никарагуанска кръв Паулина Ванегас вдигна пиянски скандал на своя избраник Краси Джунов, предава HotArena.

Партито за победата на софтуерния милионер Митко Караиванов над журналиста-патриот Ивайло Шопски бе епично, точно както и дуелът им.

Хеви метъл, шампанско, откровения и нощно къпане в басейна белязаха завръщането на IT специалиста от Димитровград. Паулина единствена пророни сълза за Шопски, който за пет седмици в шоуто прие за свой ментор, и удави мъката в алкохол. По първи петли тя хвана автомонтьора с минало на еротичен модел в Испания на къс пас и с репликата „Ти не уважаваш чувствата ми!“. Причината за избухването й бе в поредния неуспешен опит да вдигне градуса в леглото им, този път като си сложи гафер на гърдите.

„Легнах си рано, легнах си при теб, не съм доила, не съм мила – сложих си лепенки на гърдите и ти пак нищо! Край!“, развика му се в кухнята силиконката, която влезе в шоуто с визитка на разкрепостено момиче. Джунов обаче се изнесе скорострелно към басейна, за да допие на спокойствие кафето си. Ванегас не успя да го разнежи дори с поредното видгане на блузката и вида на сочния си бюст. „Ти къде без мен?“, извика тя и хукна с две гърди напред след любимия си.

„Имаш късмет, че нямам сили, иначе щях да прескоча и тази ограда“, подкачи я Краси и посочи към парадния вход на „Фермата“.

На третата седмица от старта на риалитито Джунов прескочи разделителната стена между стопанствата на сиромаси и чорбаджии, за да бъде по-близо до Паулина, а на петата, след обедняването на отборите, двамата вече се тресяха от скандали като семейство с 20-годишна история.

„Ти какво сега, искаш да ти кажа, че те обичам след седмица и половина ли? Мога да ти кажа, че те харесвам, че съм влюбен, но не мога да ти кажа, че те обичам. Ако ти кажа, че те обичам, значи трябва да идвам с куфарите у вас“., опита се да я омилостиви с прегръдка Краси. „Ама влюбен ли си?“, попита за пореден път екзотичната хубавица. Съмненията на Паулина, която заряза 7-годишна връзка с мастит бизнесмен от арабски произход заради флирта с татуирания гастарбайтер, са в основата на конфликтите им през последните дни.

„Да, влюбен съм. Иначе нямаше да прескачам стената. С всеки изминал ден искам да те опознавам все повече и повече. Но не мога да ти кажа, че те обичам“, приласка я Краси. „Аз непрекъснато се съмнявам в хората, нищо, че изглеждам толкова отворена и се закачам“, влезе в обяснителен режим Паулина, а нейният Ромео се опита да я успокои. Ванегас се фръцна и избяга, а Краси Джунов смирено викна след нея: „Добре, айде, обичам те!“. Без дори да го погледне, тя го нокаутира с отговор: „А аз вече не!“.