Луд скандал между МЕГЗ и Криско, гонили се по магистралата (Подробности)

Края на миналата година Криско обяви старта на кариерата си като продуцент. Неговото първо откритие беше тийн сензацията ТИТА, която по онова време е известна като един от модните Ангели на топ-дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз. Затова Мегз и Криско си партнират относно нея.

Шушукания около отношенията им обаче, както вече сме ви разказвали няколко пъти, разкриват, че Мегз и Криско изобщо не са в добри отношения. Двамата били като огън и динамит един до друг и често губели бизнес тон.

Миналата седмица Криско трябвало да пътува за участие с Тита и балета си.  Дрехите на Титабили готови в последния момент и той трябвало да ги вземе от магазин на Каканашева. Отишъл лично до магазина, но дрехи нямало.

После Мегз започнала да звъни на Кристиян и да го кара да я почака, че тя ще дойде сама да ги донесе. Въпреки, че Криско вече бил мега ядосан почакал дизайнерката, но след 20-тата минута се вбесил и тръгнал.

Мегз изглежда е пристигнала буквално минути след него, защото веднага започнала да звъни.Криско бил много изнервен и й крещял, че за пореден път си съсипва деня заради нея. Мегз изглежда също не е оставала длъжна, защото Кристиян я предупреждавал, да не му държи такъв тон и че вече му се е качила на главата.

Всичко това се случвало докато Криско кара към Варна, а Мегз го следва. Изглежда Каканашева се е оплакала на другите продуценти на Тита, защото всички започнали да звънят на Криско, но той отговарял твърдо, че няма вече да направи и един компромис за Мегз и няма да спре. В крайна сметка Криско не спрял, а Мегз му изпратила куп гневни съобщения.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Най- потърпевши от ситуацията били момичетата в колата, сред които и танцьорката Цвети, спрягана за гадже на рапъра. Цвети ревнувала, а другите момичета трябвало са понесат на живо вечните претенции на Мегз. Криско не бил на себе си и момичетата се страхували да не катастрофират.

Източник: ХотАрена