Любовни искри: Даниел Петканов се хвърли в гореща свалка!(Реакцията на Алекс го смаза)

Даниел Петканов се хвърли в гореща свалка

Даниел Петканов влезе в ролята на сваляч. Лудият репортер е един от най-ексцентричните съквартиранти в Къщата на Големия брат.Заедно с него в шоуто е и бившото му гадже Алекс Богданска.

Даниел Петканов

Даниел Петканов с Мегз

Двамата се разделиха преди време с чутовен скандал. Връзката им продължи две години. И Даниел Петканов направи достояние на цяла България изневярата й. До такава степен, че хората не спряха да хулят и отправят люти закани към моделката.

Но снощи Петканов направи изненадващо признание пред съквартирантите . Той обясни, че той също изневерявал на Сашка. Според него мъжът го правел от животински инстинкт, но за жгената това си било грях. Коментаторите в студиото на Гала тази сутрин обаче заподозряха, че изрекъл тези думи заради наранена мъжка гордост.

„Висок, строен, с хубава фигура, ама още не е пораснал. Инфантилен е, не ми харесва”, посече го Иво Танев. И миската Маги Желязкова не одобри поведението му. Зейнеб също заподозря,че признанието му за изневярата по врене на връзката му с Алекс си е от чисто наранено мъжко его.

Като такава определиха и свалката му към топ дизайнерката Миглена каканашева-Мегз. Зрителите станаха свидетели на първите любовни искри, които прехвърчаха между него и носителката на „Златната игла”.

Двамата започваха да се свалят с коментари за зъбите си.

„Дали ти харесват моите зъби. Има голямо разстояние между тях”, не спря да остроумничи Лудия репортер. Дизайнерката тихо изкоментира това. И на свой ред показа и своите зъби.

После, вероятно от гузна съвест и за да получи някакво извинение, отиде при Алекс Богданска. Моделкака обаче безучастно се гримирашще и дори подметна, че Дани е забавен и остроумен.

„Ясно ми е защо си го избра”, без капчица злоба я успокои Александра.Подочул това, Лудия репортер остана смазан от безразличието й.

Въпреки демонстративното отбягване между Даниел Петканов и Алекс Богданска, коментаторите в студиото подозират, че между двамата все още прехвърчат „стрелите на Амур”.
„Ще ме изкефи сега Алекс да изневери на чужденеца с Даниел”, пък заяви Маги Желязкова в студиото на Гала.