Люти закани за мъст във „Фермата“

Ратаят Мишо избесня, счупи зъб на италианката Франческа.


Люти закани за мъст отправи към всички участникът в риалитито „Фермата“ по БТВ Мишо, който беше пратен за ратай.

„Аз ще се върна и всички ще ревете“, процеди през зъби тиранинът, който влезе в шоуто на мястото на отпадналия актьор Иван Ласкин. Още щом прекрачи вратите на фермата, Мишо се прочу с бруталното си поведение към жените.  Във вторник вечер злобата му изби най-силно към фермера на седмицата Алек, който го посочи за един от евентуалните дуелисти, които ще се борят за оцеляване в неделя. Причината – унизителното отношение към жените, които овика, че не работят още в първите си минути в риалитито и напрежението, което създава със скандалите си.

Мишо очакваше да не бъде избран, защото преди дни се контузи по време на мач като стъпи на криво. Въпросът дали да бъде защитен заради травмата предизвика скандал. Почти никой не съжали куцащия ратай заради бясното му поведение преди това.

„В бокса например, ако имаш противник, който го боли ръката, реброто или нещо друго, атакуваш слабата точка, за да победиш. Мишо е много здрав физически и ако не бъде отстранен сега, после може да ни бие всичките. Медалът винаги има две страни“, коментира Владо Николов. Мнението, че във „Фермата“ също трябва да важи законът за джунглата се наложи и сред останалите.

Михаил обаче реши да бойкотира ратайството си след серия скандали с Алек, който го караше да работи. И изпълни заканата си, че ще докара фермерите до сълзи. Този път разплака Франческа, която счупи зъба си в зрънце жито, попаднало в хляба й. Преди това Мишо смля брашното през пръсти, а фермерите се усъмниха, че нарочно е добавил шепа несмляни твърди зърна.

„Как може да има толкова злобни хора?“, разплака се италианката заради болките в зъба си. По наша информация, по-късно тя е била заведена на зъболекар от екипа на предаването.


След тази случка фермерите се разбраха да пращат Мишо за ратай, докато не си тръгне след дуел, за да не трови атмосферата в позитивното шоу. 

Източник: hotarena.net