Maйка му ни прецака хубавата връзка

Здравейте! Нека ви разкажа и моята история.

Преди една година се запознах с моя приятел в интернет. След няколко месеца решихме да заживеем заедно, тъй като бяхме от различни градове и не можехме да се виждаме често. Напуснах си работата в моя град, която си ми харесваше ( там работех като учителка), и започнах в София, първото което ми попадне. Той се държеше мило с мен, и аз се стараех да му правя разни изненади, купувах му подаръчета, грижех се в апартамента винаги да е чистичко, да направя нещо вкусно за хапване, и т.н.

 

Един ден той ми каза, че майка му щяла да ни идва на гости, а на следващия ден имала и рожден ден. Зарадвах се, че ще се запознаем, обикалях цял ден да и търся някакъв подарък, накарая и купих едно хубаво цвете, и двамата с приятеля ми и взехме и един парфюм. Както и да е, отидохме да я посрещнем, тя си говореше със сина и някакви неща, на мен изобщо не ми обръщаше внимание, все едно не съм там. Дадох и подаръка, а тя ми каза, че това не и трябвало и си ми го върна. Непрекъснато му правеше намеци пред мен, че съм била пълничка, и колко по – хубави момичета имало.

 

След като си отиде се започна едно звънене всеки ден да ми бил дал срок да се изнасям, аз съм била дошла при него само защото той бил имал апартамент, и понеже нашите са бедни не му трябваме, тъй като той нямало да може да разчита на тях финансово, а тя с такива хора нямало да седне на една маса.

Въпреки че, той много добре знаеше, че не съм материалистка и не му позволявам даже да ми плати и кафето, си я слушаше и аз се износех на квартира.

 

Сега все още се виждаме, но той коренно промени отношението си.

Държи се с мен надменно, иронично, пренебрежително, обижда ме непрекъснато, обвинява ме за неща, които не съм направила, но съм щяла да ги направя, защото майка му така е казала. Знам, че няма как да върна това, което беше в началото, но искам поне за малко и те да се почувстват така, както ме накараха да се чувствам аз с чудовищното си поведение. Моля за съвет…

споделено: Ani1990

Източник: cosmopolitan.bg