Майкъл Фелпс се ожени и в Мексико

Плувецът Майкъл Фелпс и „Мис Калифорния 2010“ Никол Джонсън си казаха „да“ на голяма сватбена церемония в събота в Мексико.

Миналата седмица американски медии съобщиха, че те са подписали на 13 юни в Парадайз вали, Аризона, а спортистът потвърди новината в профила си във „Фейсбук“.

В събота Майкъл и половинката му направиха голяма сватба в El Dorado Golf & Beach Club в Кабо, Мексико, на която поканиха много роднини и приятели. Първи Фелпс сподели кадър от нея в профила си в „Инстаграм“ и написа „Моят най-добър приятел. Обичам те“.

Булката Никол също публикува снимка от „най-щастливия ден в живота й“. Тя избра за събитието рокля на Julie Vino. Джонсън вече е с новата си фамилия.

След Олимпиадата в Рио 31-годишният плувец, който приключи кариерата си като състезател, и 31-годишната красавица споделиха, че готвят сватба и вече имат дата, но не уточниха подробности. Тогава обаче вече са били семейство след подписването в Парадайз вали.

Двамата са заедно от 2009 г., разделиха се временно през 2012-а, сгодиха се миналия февруари. През май се роди синът им Бумър.