Майли Сайръс се омъжи за Лиам Хемсуърт

Американската певица Майли Сайръс и звездата от „Игрите на глада“ Лиъм Хемсуърт са се венчали тайно, успявайки да скрият радостното събитие от вездесъщите папараци.

Тайната им е разкрита от бащата на Майли изпълнителя на кънтри музика Били Рей Сайръс, който публикува тяхна снимка в „Инстаграм“. „Аз съм толкова щастлив… ти си щастлива“, написа Били под фотото, на което тя е с бяла рокля.

I'm so happy…you are happy @mileycyrus.

A post shared by Billy Ray Cyrus (@billyraycyrus) on

Той обаче не отговаря на многобройните въпроси на последователите, дали снимката е от сватбата на Майли. За момента мълчат и говорителите на 24-годишната Сайръс и 27-годишния Хемсуърт.

Неотдавна списание Life & Style разкри, че двойката планира сватба… на Хималаите. Причината е прозаична – душата на Майли е зажадняла за йога и медитации и не иска гуляи за милиони долари. Фотографията, която бе споделена от Били Рей, е именно на фона на планини.

Лиъм и Майли излизат от 2009 г., двамата се сгодиха през 2012 г., но година по-късно се разделиха. Едва през миналата година Хемсуърт и Сайръс осъзнаха, че са създадени един за друг.

Източник: cosmopolitan.bg