Мариана Попова и Веселин Плачков шокираха зрителите! (Снимки)

Мариана Попова и Веселин Плачков се впуснаха в поредно предизвикателство. Влюбената двойка стана част от формата „Смени жената“, където лъсна истинския им характер и с това успяха да изненадат и шокират зрителите на предаването.

Вероятно причината Мариана да заживее при друг мъж, а на нейно място в леглото при Плачков да легне чужда жена, е обещаният хонорар от предаването, който не бил никак малък. А от известно време се носят слухове, че двамата са го закъсали финансово.

Наш репортер научи, че Мариана и Веселин са зарязали новородената си дъщеричка Екатерина на грижите на майката на Плачков, която живее в Плевен. „Да са живи и здрави бабите и да помагат. Ние живеем в колата, непрекъснато пътуваме и работим“, заяви скандалната двойка. Голямата дъщеря на актьора пък е при майка си в Лондон, а за детето на Мариана от предишната й връзка се грижи таткото.

Мариана е категорична, че в даден момент хората си омръзват, но побърза да успокои Плачков, че при тях този етап все още не е дошъл. „Видяла съм красивите му очи, опознала съм ужасния му характер. Много добре се познаваме“, призна тя.

Марина и Веселин гостуваха на Антон Хекимян, а певицата пожела на водещия да си намери „една такава Мариана, която да те слуша“. Явно е добре запозната с личния му живот и вероятно вижда, че страда след раздялата с годеницата си Василена.