Мариела Нордел размаза Шеф Петров: Наричат го Боби Кьоравото, лъже за кулинарната си биография!

Шеф Петров, както обича сам да се нарича, или Боби Кьоравото, както е известен сред колегите си, е един от най-арогантните и безпардонни участници във ВИП Брадър.


Мариела Нордел, една от участничките в шоуто „Мастър шеф“, разбива на пух и прах измислената трудова биография на готвача. Според Петров, той е работил в ресторант „Кастийо де Хавиер“ в Тарагона.

„Оказа се, че споменатият ресторант в Испания е на няколко минути път от къщата на бившия ми съпруг, разговарях със шефа на заведението. Той ме увери, че откакто съществува от 1989г., той е единствен главен готвач там. Спомни си за Боби Петров. „Пред мен не смееше да преде. Занимаваше се с местата и отговаряше да чисти и да приготвя рибите“, спомня си Хавиер Рикари.

През 2007 г. Петров се връща безславно в България и се опитва безуспешно да завърти няколко ресторанта, Незнайно защо 2 от 3-те заведения, в които работи се водят на други хора и близки до жена му. През 2014-а тя и 4-ма съдружници учредяват фирмата „Сикрет спот“, която се развихря по-късно като заведението на шеф Петров на Св. Влас. Очевидно богатите собственици на яхти не оценили гениалността на шефчето, защото след година имуществото на фирмата е запорирано, по искане на една от банките.

Година след това, същото се случва и с друга фирма на шефа с развинтена фантазия. „ШефПетров“ ООД в София същия попада под запрещение, поради банков иск.

Както викат испанците няма двама без трима-тази година Петров създава нова фирма, която дефакто е зад прословутия му ресторант. Засега без запор от банка, но нека бъдем оптимисти – фирмата е едва на няколко месеца, пише Нордел.

Източник: hotarena.net