Мария Илиева заби Папи Ханс?!

Певицата Мария Илиева заби колегата си Папи Ханс. Това се е случило по време на изявите им в „Като две капки вода“, пише в. „Телеграф“.

Според запознати, а и според качените снимки в социалните мрежи двамата са станали много близки и дори разхождат заедно сина на певицата Александър. Наскоро Папи Ханс бе споделил видео, на което се вижда, че са в столичен мол с Мария, която си купува двете му книги.

Константин Трендафилов, както е истинското име на Папи Ханс, никога не е криел, че има симпатии към Мария Илиева, но както изглежда, тези симпатии са се издигнали на ново ниво по време на шоуто „Като две капки вода“, в което и двамата участват.

Оказва се обаче, че близките отношения на Мария с Папи Ханс са довели до известни дрязги между него и близкия му колега Наско Колев, с когото певицата имаше бурна връзка. Всеизвестен факт е, че между Мария и Наско има вражда и преди няколко месеца тя изтри песните му от YouTube. На феновете прави впечатление, че Колев не подкрепя Папи в социалните мрежи по време на гласуванията за него в „Капките“.