Мария нагорещи с провокативна СНИМКА 18+

Провокациите на Мария нямат край. Певицата не спира да се снима в провокативни пози и с оскъдно бельо. Един от последните й фотоси в Инстаграм обаче минава всякакви граници.

Миньончето сподели снимка от почивката си край морено, но за разнообразие реши да щракне само дупето си. Вижда се само малка част от косата й, но акцент е стегнатата й дупара. За да се види по-ясно, Марийчето се е спряла на доста изрязан бански, който не остава нищо на въображението.

Край морските вълни Мария празнува появата на последния си сингъл „Престъпно твоя“, чийто видеоклип е сниман в Монако. “Бяхме в седмицата, в която се подготвяха за Формула 1 и фестивала в Кан. Такава лудница, горе-долу каквато беше в Париж, когато реших, че ще снимам точно в седмицата на модата. Но това е от зодията ми. Така си тренирам нервната система, постоянно да съм на ръба и да видя какво по-лошо мога да изтърпя. С целия зор изкарахме проекта и накрая резултатът е един вълшебен видеоклип към една моя много любима песен“, споделя певицата.