Марина от „Фермата“ през сълзи: Да, снимах порно!

Чеченката Марина от „Фермата“, която миналата седмица лъсна в порно клип, разказа за най-пазената си тайна тази вечер, за която дори синовете й не са предполагали.

В клипа Марина си разменя ласки с друга жена, а оказа се това е било нейна професия допреди 2 години.

„Бях самотна майка и парите не ми стигаха доникъде. Социалните ми обърнаха гръб само защото не съм циганка“, спомни си тъмните години Марина, когато останала сама след развода.

Всички грижи за двамата й сина – Калоян и вратарят Стефано Кунчев, били на нейн гръб.

Нямала пари за антибиотик на малкия, поискала помощи, а социалните я пратили да работи повече.

Марина от „Фермата“ през сълзи: Да, снимах порно!
„След развода бях избрала лесно-трудния начин на живот. Става въпрос за предаване за самотни и възрастни хора за австрийска телевизия, което се снима в София. Заведе ме позната, парите бяха добри, а от мен се изискваше максимум да се съблека до бикини, да си покажа тялото или да танцувам с момиче или да взимам душ“, обясни Марина. В продължение на 11 години синовете й не подозирали как майка им изкарва парите,  с които ги издържала като деца.
Давала пари на родителите си, за да гледат малкия, а на младия футболист Стефано пращала по 5 лева на ден, докато учел в Пловдив.

„Това е моята премълчана истина, синовете ми може и да не искат да ме погледнат като изляза от тук“, разплака се чеченката. Клипът излезе след едномесечната й поява на екрана и момчетата научили от вестниците и интернет какви ги е вършила майка им. Тази вечер тя ги покани във „Фермата“, но не е ясно дали те ще приемат поканата.

„Исках да бъдете щастливи, трябваше да работя тая работа, простете, ако съм ви наранила много. Това е моето ново начало, исках да се разкрия. Не съм направила нищо, че вътрешно да ме е срам, но хората ще го приемат по различен начин“, завърши трогателната си изповед чеченката с трудна съдба.

Преди да влезе с еротичната индустрия, Марина била системно пребивана от бившия си съпруг, който се напивал всяка вечер. Решила да се разведе след като за пореден път се събудила в болница заради изцепките му.