Марион Котияр отговори на слуховете за връзката си с Брад Пит

След съкрушителната за феновете новина за раздялата на любимата холивудска двойка „Бранджелина“, слуховете около това каква е причината за раздялата не спират. Основната „заподозряна“ е носителката на „Оскар“ Марион Котияр, с коятоБрад Пит участва в последния проект „Allied“ („Свързани“). Тя, разбира се, отрича и дори излезе с официално изявление по въпроса в профила си в Instagram.

Ето какво написа тя:

“Това ще бъде първата и единствената ми реакция относно съкрушителните новини от последните 24 часа, в които бях въвлечена. Обикновено не коментирам подобни слухове, нито ги приемам сериозно, но когато подобна ситуация засегне хората, които обичам, трябва да говоря.

Първо, преди много години срещнах мъжа на живота си, баща на сина ни и на бебето, което очакваме. Той е моят любим, моят най-добър приятел, единственият, от когото имам нужда.

Второ, към тези, които мислят, че съм съсипана, аз съм си много добре, благодаря. И на всички медии и хейтъри, които бързо правят осъдителни заключения пожелавам всичко добро.

Накрая, пожелавам на Анджелина и Брад, които дълбоко уважавам, да намерят спокойствие в този труден момент.

С цялата ми любов,
Марион“