Мария: Християн ми казваше тъпа к**ва!

„Толкова години кракът ми не е стъпил в клуб. Хората си накупиха жилища.А аз 1 стотинка не съм изкарала.

Те си купиха за тях, за децата си. Хриската не ми плати жилището, то е не кредит. И баща му ми каза, когато се събрахме, че ако един ден искаш да не си с Християн, да не ме обвиниш мен.

И като тръгнахме да се разделяме, първо се обадих на баща му. Казах му, че си возя детето с тази кола. Да ни ми взимат поне колата. Поне колата. Или да ми бяха купили някаква по-евтина. Аз си продадох бижутата на безценица. Имах сто лева в чатната и не знаех как ще тръгна с детето. Апартаментът ми е на кредит, нямах кола, нямах 1 стотинка, когато се разделихме. Само заплахи, само обиди – денонощно. Чудех се как ще й плащам училището. Аз съм родител.

Затова тази вечер не посмях… Аз мога да го направя и за купона, и за рейтинга ми като жена, като певица. Защото аз съм от лекия жанр. Ако ще да се съблека чисто гола, на мен това ми е простено. Простено ми е да съм тъпа, гола, всякаква… Аз минах през деветте кръга, докато забременея. После докато я рода и сега, когато я отглеждам. Тя е всичко за мен“, разкри Мария.

„Аз съм влизала в супера и си правя сметка какво купувам. Когато първият път се разделих с Християн, Марая легна, обърна се на другата страна и ме попита кога ще прибираме вкъщи. Бяхме в малкия апартамент. Тогава й казах, че няма друго вкъщи. Ставам сутринта, тя си изгризала ноктите. До кожата. И ми каза, че иска да чуе Хриси. Той не ни потърси нито веднъж. За рождения й ден не й изпрати един балон. Единственото, което чувам за тази една година, е какъв боклук съм, каква курва съм, какво ще ми се случи“, добави певицата.

„И сега се чудя, когато отида в нейното училище и се чудя как да си вдигна носа и как да вървя. Всяка си има мъж и човек, който го подкрепя. И знае, че като сега е в това училище, догодина пак ще е там. Пък аз като го взех това решение, бях с Християн. И тогава баща му ме подкрепяше. И сега какво…

Преди една година си слязох от колата, никой не говореше с мен. Още нямам дори развод, защото той не иска да ми даде развод, докато не го махна като съдружник по кредита. И всеки път, когато си поемам риска да бъда с един мъж, понеже аз вярвам в това, че като хванеш с някого, оставаш с него до края на живота си. В един момент оставаш на пътя с един ангел, който какво го правиш.

Не искам нито да й купувам скъпи дрехи, нито да я возя в най-скъпата кола. Поела съм ангажимент към нейното образование и ще го изкарам докрай. Парите ми са ориентирани единствено и само към това. И така ще бъде.

Когато тя говори с мен, аз виждам в нея всичко това, което неможах да постигна. Чувствам се горда като жена и родител. Аз си нося моето достойнство, не егото. И ако не беше този човек до мен, аз не знам какво щях да правя. Всичко си продадох. Нито искам да нося диаманти, нито нищо“, сподели още тя.

Източник: hotnews.bg