Мария и Николета с общ проект. | Gossips.BG

Мария и Николета с общ проект.

Те са горещи, непредсказуеми, красиви и интригуващи. До тяхното име често може да видим сложена думата „скандал“, дума, чиято сила и Николета Лозанова, и Мария са овладели до съвършенство и умеят да я използват в своя полза.

Имената им често са на кориците на жълтите издания, а таблоидите шумяха с новината, че двете са в бурна вражда. Докато всички се чудеха какво се случва между Мария и Николета,двете красавици решиха да изпреварят всички ни и да затворят устите на недоброжелателите по най-добрия начин – с успешен общ проект.

Неговото име e „Обичам да те режа”. Парчето на Мария обещава да е хитът на лятото, а видеото му привлича всички погледи, защото до изпълнителката застава и Николета. Пред ОК! двете не се свенят да разкрият всичко, което ни вълнува, да отговорят на въпросите, които много хора си задават, и да затвърдят мнението ни – и двете знаят как да бъдат на върха и той истински им отива…

Николета споделя, че скандалът тече в кръвта й. Но уточнява, че скандалът продава, но евтините ги продава евтино. За мъжете красавицата е лаконична и не желае да повдига завесата на спалнята си.

„Няма да спомена никого, защото ще го направя прекалено известен, а славата не е за всеки“, отсича Лозанова и на въпроса дали има мъж в живота й казва:

„Ако имах син, може би щях да се измъквам винаги с дежурната реплика, че най-важният мъж в живота ми е той. Е, май е време да поработя по въпроса“.

За общя проект на Николета и Мария, певицата споделя:

„Случи се случайно и импулсивно. Казват, че най-красивите неща се раждат от импровизация. Вярвам, че това е така. Видеото е заснето от Людмил Иларионов-Люси и Жоро Марков, режисьор – Люси. В рамките на 24 часа успяхме да стиковаме екип от над 50 души и да реализираме проекта в UFO. Песента е дует с изпълнител от рап сцената – Dee, аранжиментът е на Калин Димитров, текст – Анастасия Мавродиева. Направихме нещо модерно, различно, в ритъма на лятото и се надявам да бъде част от купона на всеки един. Николета: Спонтанно. Аз винаги съм й симпатизирала изключително много заради силното присъствие, което съумява да има в тази нежна структура“.

Николета и Мария опровергават тезата, че между две жени не може да има истинско приятелство, като Николета заявява:  „Аз няма как да не вярвам, като имам късмета да имам няколко истински дългогодишни приятелства с жени, които неведнъж са ми показвали как трябва да се държи един достоен мъж“.

Изписаха се много писания, които описват ужасяваща вражда между вас двете. Има ли истина в тях и ако да – как заровихте томахавката? Мария: След решението за общ проект смятам този въпрос за излишен. Николета: „Съвместната ни работа е най-крещящият отговор на този въпрос. Явно и вие сте станали жертви на жълтата преса. Никога не сме се карали, никога не сме имали какво да делим и не сме се сражавали дори и словесно.“

Какво мислят Николета Лозанова и Мария за децата, любовта, брака и още много интересни неща можете да прочетете в новия брой на списание ОК!