Мария Игнатова ще разведе Енчо Керязов! Рачков е в историята, новият план е в действие (Подробности)

Мария Игнатова остави Димитър Рачков в миналото и от няколко месеца пращи от любов по най-добрия акробат в света – Енчо Керязов.

Пикантерията не е новина за феновете на любовните афери по жълтите павета. Новина е обаче намерението на блондинката да разведе женения мъжага от Елхово и да заживее с него като семейство, писа „Таблоид“.

Единствена, но сериозна преграда пред щастието на тв водещата е съпругата на Енчо – Дима Керязова и двамата им синове, които също като родителите си правят кариера в цирка.

Интимната афера между Мария и Енчо тлее вече няколко месеца, но първото цуни-гуни е от февруари. Оттогава двамата са неразделни, макар да се стараят да избегнат медийния радар заради сложното положение с женения любовчия. Душевната драма обаче има по-дълбоки корени, заровени някъде в горещата есен на 2016 г.

Докато връзката на Мария и колегата й от „Господарите” Димитър Рачков успешно върви към трагичния си финал, секси блондинката се засича с храбрия Енчо покрай инициативата „Нощ на звездите”, която се организира от фондацията на акробата. Тук именно става „заварката“.

Затова и в едно от поредните издания на „Господари на ефира” ревнивият Рачков, подочул за новите душевни трепети на изкусителната Мария, „захапа” здраво талантливия цирков артист. Бургазлията в жив ефир нарече Енчо „нисък и много мускулест”, но шегата не хвана дикиш сред публиката.

Единствено Васил Василев – Зуека намери сили да отвърне с подходящия тон: „Ти пък да не си много висок”, след което скечът успешно бе заметен под килима. Явно Рачков е усещал накъде върви работата, затова се е заял с новия на Мария, шушукат и в Нова телевизия.

Цялото задкулисие цъфна на 18 февруари, когато продуцентът на тв формата Маги Халваджиян отбеляза половин вековния си юбилей в столичната кръчма „Библиотека“.

Изненадващо обаче на партито не се появи най-важният актьор от екипа на „Господарите” – Митко Рачков, докато след няколко чашки доскорошната му половинка Мария беше изловена да се натиска по тъмните ъгли с гологлавия акробат.

Източник: ХотАрена