Мария Илиева би шута на младата си играчка Атанас Колев, хванала го в изневяра!

Певицата Мария Илиева никак не е щастлива от предстоящия ден на влюбените. Изпълнителката, която официално се води свободна, се е разделила и с момчето си играчка Атанас Колев.

За аферата на Мария и Наско се шушукаше месеци наред. Тя именно уреди рапърът от „X Фактор” да извади няколко хита и да се сдобие с участия по празниците. С това изпълнителката го бутна напред в музикалните среди, много повече отколкото предишната му продуцентка –Саня Армутлиева.

Всичко обаче си имаше цена и според клюките тя била младокът да споделя леглото на поп дивата. И не, че страдал много от този факт, но в един момент малко се изморил от приказките по свой адрес.

„Той се опитва да се прави на непукист и много отворен, но никак не е очарован, че толкова много се шуми около неговия личен живот. Всички злословят, че е пълен некадърник и само защото Мария го бута има ангажименти. Това никак не се отразява добре на самочувствието му”, разкриват близки до рапъра.

За това и в последните месеци Наско започнал да избягва дивата и да шари с поглед около колежките си в университета. Варненецът учи медицина и преди време призна, че иска някой ден да практикува по специалността си. Дори си е избрал в каква област да се насочи.

Явно продиктувано от любопитството му към жените, Наско иска да става гинеколог и по цял да е заобграден от пациентки, които без притеснения да му поверяват най-милото си за прегледи. Преди това обаче го чакат поне още шест години в зубрене и постоянни изпити и стажове.

За това и музикантът няма илюзиите, че пътят му към медицината ще е така лесен както музикалния. За болничната работа чарът му нямало да помогне никак, но пък поне му уреждал най-вървежните колежки в специалността му.

„Девойките са луди по него не само защото е известен, но и защото има всички търсени качества – не е загубен, хубавец и висок. Истински мъж мечта”, шегуват се състуденти на звездата от „X Фактор”

Това положение обаче създало известни проблеми за рапъра. Почитателките не го оставяли на мира и непрекъснато го заливали с оферти да се опознаят интимно.

Някои ставали толкова напористи, че го преследвали в социалните мрежи и дори по участия. Така Мария започнала да го следи под лупа, за да не се окаже, че й кръшка с някоя по-млада и да я направи за смях на гилдията.

Точно както се очаквало един ден изпълнителката попаднала на негова свалка със състудентка, нещата излезли от контрол. Спряла да му вдига телефона и му показала, че няма да търпи подобно поведение.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Оттогава дивата е натирила Наско и на практика е свалила всякаква подкрепа към него и музикалните му проекти. Варненецът се опитвал да й се обяснява и да си върне обратно старите привилегии, но за сега не му се получавало.

Илиева използвала момента, за да му покаже кой е шефът във връзката и ако реши може още веднага да приключи кариерата му. Наско пък се насочил по-здраво над уроците, защото го очаквали тежки изпити, които нямало как да вземе с обиколки по заведенията.

Така работата, славата и музиката останали на заден план, поне докато не се появели по-добри възможности, пише ХотАрена.