Мария Илиева освиркана в САЩ! Криско я чака 3 часа на сцената побеснял

Мария Илиева, известна открай време с проблема си с точността, вбеси феновете си в САЩ, където е на турне, като ги накара да я чакат цели 3 часа да излезе на сцената.

След това за капак се изложи с представянето си и беше освиркана. „Отидохме в бара в 8 часа вечерта, защото концертът беше обявен за 8,30. Не искахме да закъснеем и да пропуснем началото. Мария Илиева дойде чак в 11,30! Вече никой не искаше да я слуша, толкова се бяхме изнервили от чакане!”, разказаха пред „Уикенд” възмутени българи, които купили билети за участието на певицата в Бостън.

То било обявено като съвместно на Мария и Криско, който напоследък го раздава неин най-добър приятел. Габровецът излязъл пред публиката навреме. Три часа обаче се чудел как да я забавлява, защото дуетната му половинка така и не се появявала.

Първо Криско обясняваше, че ей сега Мария ще дойде, после започна да пуска шеги, че все закъснявала, накрая вече му се изчерпа арсеналът и личеше, че той също се дразни”, споделиха още присъствали на изявата.

Когато най-после Мария Илиева се появила в бара, хората вече даже не се надявали да я видят и част от тях дори се били приготвили да си ходят. Тя мило се извинила, че е закъсняла, и всички на мига й простили. После обаче били буквално попарени от представянето й.

Излезе на сцената в 11,30, в 12 часа вече всичко беше приключило. За това ли я чакахме 3 часа?”, питат възмутените й вече бивши фенове.

Когато казала „Лека нощ” на микрофона и си тръгнала, публиката била взривена от възмущение. Много от по-невъздържаните в заведението започнали да я освиркват, но тя по никакъв начин не показала да се е смутила от реакцията им, пише ХотАрена.