Мария – изискана и елегантна и в кухнята! Звездата гостува в Черешката на тортата и подготвя виртуозно меню

Нова звездна петица влиза в последната седмица за сезона на най-интересното и забавно кулинарно шоу „Черешката на тортата“.

Поп-фолк дивата Мария, синоптичката на НОВА ТВ Гергана Малкоданска, бизнесменът Петко Димитров, републиканският шампион по кикбокс Мартин Гаджев и писателят Илиян Любомиров(познат под литературния си псевдоним като Августин Господинов) ще прекарат една седмица заедно, като всеки един от тях ще посрещне и нагости останалите по свой собствен начин.

Първа в ролята на домакиня ще влезе топ певицата на „Пайнер“ Мария. С помощта на шеф Петър Николов брюнетката ще подготви виртуозно 5-степенно изискано меню.

То няма да има нищо общо с балканските манджи, а ще носи финес и елегантност, каквито Мария излъчва навсякъде и във всяко свое начинание пише ХотАрена.

Кулинарните компетенции и интерпретации на изпълнителката ще впечатлят дори взискателния шеф Манчев! Не пропускайте „Черешката на тортата“  в понеделник от 20:00 часа по НОВА ТВ.

Днес Мария пусна няколко снимки в официалната си страница във Фейсбук, на които е в спортна екипировка и с които съобщи на феновете си за участието си в предаването.

Певицата заяви, че е в трескава подготовка и загрява физически преди да се захване с голямото готвене. Фотосите, направени в хотел „Маринела“.