Мария не може да има повече деца

Мария може да си остане само с Марая!

Фолк дивата Мария изпитва огромни затруднения в репродуктивен план. Още преди години, когато е била тийнейджърка, на певицата са й направили операция, която и до днес води до сериозни затруднения в зачеването.

Това е причината изпълнителката на „Спомен“ да има цели 10 ин витро процедури зад гърба си. Те са направени по време на браковете й с Митко Андонов и Християн Гущеров.

Марая, която е единственото дете на Мария досега, също е била плод на ин витро и по-специално – на метода ИКСИ. Чак при третия си опит певицата и тогавашният й съпруг успели да се сдобият с желаното бебе.

След като връзката й с Гущеров се задълбочила и двамата се сгодили, те започнали също опити да си имат дете. Малко преди сватбата им Християн я завел при най-добрите специалисти, но не се получило.

Счита се, че липсата на общо дете е сред основните причини за развода на бизнесмена и фолк дивата. Хриси е по-млад от Мария и все още е без деца. Затова, когато срещнал такива трудности със съпругата си, проблемите им започнали и се стигнало до раздялата.

Счита се, че вероятността Мария да зачене за втори път към момента е почти нулева. Щом дори ин витрото не помага, положението е доста лошо.

С годините шансове стават все по-малки. Певицата е вече на 35 г., а това се счита за границата на безпроблемното зачеване и износване при жените. По-възрастните дами много по-трудно могат да станат майки.

Все пак Мария вече има едно детенце и трябва да е щастлива от този факт. Двете с Марая са изключително близки, което радва певицата безумно много.

Източник: kliuki.bg