Мария обясни през сълзи и сополи за униженията от Гущеров и как я е оставил без пукната пара и кола след развода

Може ли една фолк звезда да бъде искрена или всичко е само за рейтинг и отупване на поовехтяла слава?

Това е въпросът, който може би всички си задаваха, докато слушаха сълзливата изповед на фолк певицата Мария, която разказа за ужаса да си „милионерска съпруга”.

Миньнончето реши да разголи душата си след скандал с Мегз, която я обвини: „Мария, ти какво говориш глупости бе, твоите пари от песни ли са изкарани?!„. Няколко часа по-късно Мария се постави в центъра на трагедията: „Една стотинка не съм изкарала.

Моето жилище е на кредит и баща му ми казва – Мария, ако ти един ден решиш, че не искаш да си с Християн, да не кажеш – ти си виновен.

Обадих му се, помолих го да не ми взима поне колата, в която возя детето си, или да ми бяха дали по-евтина. Човек, аз съм си продала бижутата, апартамента ми на кредит, нямах кола, нямах една стотинка, като се разделих с Християн.

Чудех се как ще плащам училището на дъщеря си. Дъщеря ми е всичко за мен, влизала съм в супера и съм си правила сметка какво купувам.

Слязох от колата, никой не разговаря с мен, още нямам дори развод, защото той не искаше. Всеки път, когато си поемал риска да си мъж, оставам с него до края на живота си, в това вярвах. В един момент оставаш на пътя с един ангел.

Какво правиш, аз не искам да й купувам скъпи дрехи, нито скъпата кола, но съм поела ангажимент към нейното образование. В нея виждам всичко, което не успях да постигна и което не успях да сбъдна. Нито искам да нося диаманти.”