Мъжът на Галена сваля рапърка! Миа Ди от „Гласът на България“ отрязала нахалния баровец

Рапърката Миа Ди, която преди седмица взриви сцената на „Гласът на България“ с изпълнението си на народната песен „Калиманко Денко“, е била обект на свалки от страна на Галин, мъжът на фолк дивата Галена.

Двамата бегло се познават от родния град на хубавата Мария – Велико Търново, където Галин е нещо като местния васал. Когато я засякъл в София, непослушният съпруг на фолкзвездата директно отправил намек към 27-годишната певица, че желае да я вкара в леглото си. Самата Миа Ди не крие, че си пада по лоши момчета, но не и такива за „еднократна употреба“, пише „Уикенд“.

Галин на няколко пъти се опитал да се сдобие с телефонния номер на Миа, която с атрактивната си визия и нахакано поведение силно го привлякла, но девойката била непреклонна. Търновката съвсем категорично го отрязала и дори не благоволила да му каже фамилията си, за да не я намери в социалните мрежи, издадоха от обкръжението й.

Миа Ди има дебютно парче още преди да се появи на сцената на „Гласът на България“. Песента е посветена именно на лошите момчета и то точно на тези, които си мислят, че могат да имат всяка жена.

При появата на Мария на сцената на хитовото музикално предаване по Би Ти Ви Поли Генова, Камелия, Графа и Иван Лечев настръхнаха още след първите тонове, които момичето изпя. Девойката се занимава с музика от малка, от 7-годишна се изявява в именития фолклорен ансамбъл „Българче“. Носителка е на няколко първи места в песенни конкурси и фестивали. От 2 години пък е част от хора на „Космически гласове“, основан от майката на Мария Илева – Ваня Монева.

Източник: ХотАрена