Мъжът на Таня Боева я спуквал от бой, певицата отказвала участия, заради посинени очи и отоци

Близо 2 години фолк певицата Таня Боева е яла шамарите на дългогодишния си съпруг – композиторът Михаил Бургуджиев.

Известното семейство се разведе тихомълком преди близо половин година и причината за раздялата помежду им е лютият характер на Мишо, който често си позволявал да вдига ръка на жена си, без дори да е употребявал капка алкохол.

От няколко месеца насам Таня Боева блести с по-младо гадже до себе си, а 40 и кусур годишният й съпруг Михаил също е засичан постоянно в орбитата на студентка, която може да му бъде дъщеря. Единствено залязлата кариера на певицата я спасила от клюките и интригите в бранша, заради което почти никой не е чул, че е парясана. Усмихната и под ръка с новото си младо гадже, приятелите на Таня си мислили, че причината за развода е нова любов в сърцето й. Ветеранката в брашна обаче отрича да е правила мъжа си рогоносец и в тесен приятелски кръг споделила, че всъщност системен физически тормоз е причината, заради която тя си събрала багажа от къщи.

Изпълнителката на „Дама пика” разказала, че изневиделица Мишо станал агресивен към нея, излизал с приятели и се запивал, а след това дежурно устройвал битов скандал вкъщи, чиято кулминация била шамарите. Често обаче се случвало талантливият композитор да не е близвал и капка алкохол, но отново да посяга на Таня с все сила, която на няколко пъти била синя по лицето, с отоци и хематоми. Заради популярността си обаче певицата отказвала да се обажда в полицията и единствено се молела адът да свърши час по-скоро. Синините по лицето обаче не й позволявали да ходи и по малкото поети участи, с които тя издържала семейството си. Макар отдавна да е отсвирена от А групата във фолка, то Таня редовно получава покани за участия в ретро партита, на които прибира приличен хонорар между 400 и 700 лева за час програма, пише „Таблоид“.

Боева не крие, че месеци преди да вземе решението за развода изпаднала в депресия. Чувствала се самотна, нещастна, нямала работа и не виждала смисъл да живее. Тя изпаднала в перманентна меланхолия, докато накрая не събрала сили и не подала молба за развод. Щастието обаче й се усмихнало бързо, тъй като дни след развода Таня срещнала любовта по време на свое участие в чалготека в Студентски град. От средата на лятото 43-годишната певица и 30-годишният се преместиха да живеят в Лондон.