Мъже, спрете да правите това в леглото!

Много мъже редовно допускат едни и същи неприятни грешки в спалнята. И решихме, че е време да ги резюмираме и обсъдим накратко с вас. И, разбира се, да ви приканим да допълвате свои наблюдения в коментарите.

Мързел

Никак, ама никак не харесваме мъже, които предпочитат да си лежат, а ние да вършим цялата работа. Нека поделяме усилията и удоволствието, така е честно!

Бързак

Има мъже, които просто физически свършват своята част наистина бързо, но има и такива, които просто гледат да не се престарават, а умишлено гледат да стигнат максимално бързо до точката на върхово удоволствие и да захъркат бързичко.

Акробат

Не ни разбирайте грешно – не твърдим, че е достатъчно една мисионерска и толкова. Но е добре момчетата да знаят, че нормалният секс не е като в порно филмите, където задължително трябва да се сменят 27 пози, които могат да изпълнят само хора от каучук и циркови актьори.

Сънливец

Случвало ли ви се е той да заспи, докато се забавлявате в леглото? Не? Дано никога не ви се случи, не е особено ласкателно.

Сравнение

Разбира се, че в главата си мъжете сравняват вас със свои бивши сексуални партньорки (както правим и ние – няма защо да го крием). Но е ужасно той да ви каже „Ама това защо така?“ или направо „Тя го правеше по друг начин!“.

Ранобудник

Наясно сме, че повечето здрави и млади мъже се будят с ерекция и съответното желание за секс. И понякога това е прекрасен начин за щастливо събуждане и на двамата. Но ако сме уморени и искаме още половин час сън, никак няма да сме щастливи от настойчивите му опити да ни въвлече в полово сношение, докато всъщност сме още в царството на Морфей.

Решителност

Почти същото, само че по всяко време – мъжът решава, че му се прави секс и ние нямаме много-много право на глас. Нека е ясно: доказано е, че на нас ни се прави не по-малко секс отколкото на повечето мъже. Но нека е по взаимно съгласие, нали?

Източник: woman.bg