Мъжете искат руси бъбривки, жените – лекари с френски, всички искат рокаджии

Мъжете най-много харесват сговорчиви блондинки, а жените си падат по тъмнокоси лекари.

Това показват данните от анкета, направена сред потребителите на сайтове за запознанства във Великобритания.Мъжете искат руси бъбривки, жените – лекари с френски, всички искат рокаджии
Резултатите от проучването сочат, че освен цвета на косата, силният пол цени дами, които могат добре да се грижат за себе си.

Сред най-предпочитаните качества у една жена е тя да има частна практика или собствен бизнес. От своя страна представителите на нежния пол продължават да харесват тъмнокоси мъже със сини очи.

Сред уменията, които жените оценяват високо са владеенето на френски език и ангажираност с някакъв спорт в свободното си време, като дамите са посочили, че плуването е за предпочитане. Мъжете също харесват партньорката им да владее чужди езици, като за пример е даден испански.

Допитването разкрива и една непреходна истина – мъжете си падат най-много по дългокоси блондинки. Представителите на силния пол също така очакват партньорката им да е с добър характер, да й харесва да се храни навън и да поддържа фигурата си.

И ако дотук разликите са драматични, то представителите на двата пола се срещат по темата за усмивката. Според мнозинството мъже и жени именно това е най-привлекателната черта, следвана от хубавите очи.

И още допирни точки – жените и мъжете търсят сговорчиви партньори с благ темперамент, които не са капризни по отношение на храната, предпочитат кучета пред котки и харесват рок музика.