Мъжете на Софи Маринова все стигат до ареста, певицата иска да е адвокат на Гринго (Скандални разкрития)

Мъжете на Софи Маринова рано или късно все стигат до ареста. Кой за рекет, кой за наркотици.

След историята с бившия ѝ приятел Даниел Игнатов разследван за организиране намеждународен канал за разпространение на наркотици и задържан в пандиза, сега дойде ред и на сагата с Гринго, който е разследван за рекет над бизнесмен за 50 бона.

Преди години по искане на италианските власти Дачо бе задържан за разпространение на наркотици. Той бе арестуван във Враца, след което бе приведен в следствения арест заради реалната опасност да се укрие. Пред съда Дачо се представи като безработен и обясни, че през 2010г., е бил в Милано, за да помогне на чичо си, който станал участник в пътен инцидент.

После стана ясно, че братовчедка му Любка била арестувана за притежание на наркотици. В паниката си тя натопила Дачо, като смятала, че той е далеч от Италия и няма да го търсят. Дачо е най-известната връзка на Софка. Той е неин доведен син. Софка десет години бе омъжена за баща му Петър.

След разпада на връзката ѝ в един момент в живота ѝ се появи Гринго, който според самата нея е новата ѝ истинска любов. За него се говори, че преди време е бил разследван за сводничество.

Тодор Давидков и Софи изглеждаха щастливи докато не стана случката в Айтос. Той бе арестуван по обвинение за рекет за 50 бона и заплахи за убийство срещу богат айтовски търговец. Гринго е с повдигнато обвинение в ролята на подбудител. Пряк извършител е 27-годишният Стефан С.

Ако бъде признат за виновен приятелят на Софка може да лежи в затвора от 2 до 8 години и глоба от 1000 до 3000 лева. Софи Маринова реши сама да защитава Гринго, но засега съдът не ѝ разрешава това. За това, тя е потърсила съдействието на най-добрите адвокати в Бургас. Певицата също така започна да отменя концерти, като не се знае до кога ще продължи цялата тази сага. Явно е решена с цената на всичко да се бори за любовта си.