Меган Фокс: Холивуд е гнилоч!

В откровено интервю неотдавна за списание Prestige 31-годишната актриса Мегaн Фокс разказа за липсата на морал и честност в Холивуд.

„Вътре в студиото няма нравственост и ценности. Само алчност. Ако имаше начин да се промени това, аз естествено бих искала.

Заради това мнозина изживяват емоционална травма: на хората им е налага да преминават през тази гнилоч отново и отново. Вие сте само обект, средство за постигане на целта.

Не може да си позволите спиране на снимките на филма, иначе ще загубите два милиона долара. Ние работим въпреки травмите. Всичко е нормално, докато лицето ви изглежда отлично, нали тогава ще може да се снимате“, споделя Мегaн.

A post shared by Megan Fox (@the_native_tiger) on

И още: „Когато бюджетът на филма е сто милиона долара, такава ценност като човешкият живот нищо не значат. Поставя се целта филмът да бъде заснет навреме, за да си върне парите“.

Наскоро актрисата разказа за скандалното напускане от „Транформърс“ и кавгата с Майкъл Бей. Тя призна за грешката си в този конфликт от 2009 година, когато нарече Бей Хитлер и отказа да се извинява. Сега звездата се снима в нов филм, чието заглавие засега се пази тайна.

Източник: БГНЕС