Меглена Каканашева – Мегз разкри как Лудият репортер обявил с хилене, че е станал рогоносец: Егото ми е сринато, аз по-добре да се самоубия!

Каканашева отново рискува да си навлече гнева на цяла България като защити разпънатата на кръст Александра.

Една от най-коментираните теми от последната седмица безспорно е края на връзката между „Лудият репортер“ Даниел Петканов и моделката Александра Богданска. Даниел публично разобличи изневерите на приятелката си в резултат, след което последва лавина от обиди към моделката. Никой до този момент не си е позволил да защити Богданска, нито близките ѝ, нито някой от популярните ѝ приятели. Тя самата също гузно мълчи неспособна да се справи с постоянните атаки срещу себе си, предаде Хот Арена.

Красавицата, която всяка седмица успява да заформи поне един скандал около себе си, винаги избягва да коментира случващото се в живота си. Този път, обаче, Каканашева отново успя да ни шокира и рискува да си навлече гнева на цяла България като защити разпънатата на кръст Александра.

Миньончето разказа, че е срещнала лудия репортер дни преди публикацията му в столично заведение, където той се е държал неадекватно, смеел се е с приятели и е коментирал темата на висок глас. Мегз обвини Даниел, че робува на егото си и публичните коментари и защити Богданска като попита многото си последователи дали те винаги са били наясно с чувствата си и никога не са се оплитали. Каканашева още изказа твърда позиция, че поста на Даниел оставял грешно усещане, че приятелката му е практикувала най-древната професия, когато най-вероятно говорим само за объркана жена, която е изневерила.

Поста ѝ коментираха и други известни личности. Евгени Минчев укори любимката си, че хаби твърде много думи за двама глупаци. А Миглена Ангелова и Златка Димитрова побързаха да подкрепя Каканашева в разсъжденията ѝ.

Учудващо е как „Бизнес Дама на Годината 2015“ винаги избира контра позиция и въпреки това не си навлича гнева на аудиторията. И този път, вместо да я разпънат на кръст както Богданска, феновете й я поздравиха, че мнението й е правилно и че отдавна не са чели нещо по-смислено.

Това е целия пост на Каканашева: 

Днес и аз ще изказвам социална позиция по тема номер едно на последните 2 дни – за Александра (разочаровалата всички моделка и курва за 1 евро) и Дани (лудият репортер, който, иначе, всички обичаме и сега сме съпричастни с него) и за разрушената им любов с 25К лайка ( като човек, който доста активно следи followers/like потоците в социалните мрежи, заради собствените си начинания – това си е направо от рекордите за БГ, непромотирана публикация).

В събота вечерта вечерях с приятелка в столично заведение. С танцова стъпка (не се шегувам – изигра танц от няколко секунди преди да седне на масата) и както обикновено ухилен до ушите, влезе Дани. Не беше пиян, той си е такъв – ексцентричен и смеещ се. Приятелите му седяха точно до нас и той седна там. Понеже той се смее шумно и понеже масите във въпросното заведение са толкова забити една в друга, нямаше как разговорът им да не стане достояние на близките няколко маси. Тогава публикацията му не съществуваше, а вчера, когато се запознах с нея, случая ми се оцвети.

Та Дани , смеещ се изключително много (навярно се опитваше да изглежда над нещата момчето. В крайна сметка никой не очаква да ревне на масата) най-вероятно разказваше своята историята на приятелите си. За разлика от обоняниетo, зрението и слуха ми са свръх развити и чух подробности, които не са важни защото са си лични. Силно впечатление, обаче, ми направиха думите:

„ Не мога да се събера с нея сега , когато толкова много хора знаят и съм публично унижен. Всеки знае, егото ми е сринато, аз по-добре да се самоубия… „ .
И после последва пак хилене и епитети. Много ми се заби в главата понеже и аз често говоря с такива крайни изказвания като .. или този сезон ще влезем в еди коя си верига , или по – добре да се самоубия”.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Вчера отвсякъде буквално бяхме облъчвани от какви ли не статии, публикации и коментари по темата. Обикновено негативни за Александра. Чух дори колеги да казват, че не биха я наели да снима за тях – никога. Те бизнесите у нас са все непорочни. Най-интересното е, че постът остава привкус, че тя е платено момиче (нали за малко повечко от 1 евро). Не, че държа да имам компетентно мнение, но според мен, ако някой ти е плащал за секс, не ти пише в 2 през нощта за изчезнали чувства. В 2 през нощта за чувства пишеш, когато вече си се предал в искането си към някого и всичко ти е писнало , поне аз. Момичето, най-вероятно, е имало паралелна връзка. Разбира се, това, че не си платена не те оправдава да лъжеш и водиш двойствен живот. Тук няма какво да се коментира, несправедливо е спрямо другия в тази връзка.

Но от вчера си мисля за изневерите и тия 25К харесали публикацията хора всички ли са винаги толкова наясно с чувствата и любовните си отношения, че никога не са се оплитали. Аз съм се оплитала, не аз да изневерявам, защото не се страхувам да казвам край, ако се усетя изстинала, но да хлътна до уши в човек, който в момента е обвързан. И да съм оная втората, докато първата връзка приключи. Ами ако и на Алекс и е трябвало малко време, за да подреди живота си? Ако се е страхувала да излезе от едната връзка преди да влезе в друга и да е сигурна ( обзалагам се на компанията си това е вярно за 80% от хората които преминават от 1 връзка към друга).

Аз от друго освен разни дрехи не разбирам, ама все си мисля – Защо собствените ни залитания, онези, които трием от телефона си или заради които отиваме в дадено заведение, никога не са чак толкова грешни и неморални, а чуждите заслужават осъдителен лайк и споделяне? И друго много ме човърка – щеше ли Дани да вземе пък да и прости, както ние глупавите жени понякога прощаваме на мъжете, които са ни излъгали, ако не беше „публично унижен”?

П.С . В самолетите има клечки за зъби. Пусто, че хората не чистят докато е време..“