Мегз била любовница на Брендо, въргаляла се в леглото му в замяна на пари

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз, която е част от съквартирантите в шоуто „ВИП Брадър“, твърди, че е стартирала бизнеса си със собствени средства, но истината се оказва малко по-различна от тази, която се опитва да представи на широката аудитория, пише „Уикенд“.

Амбициозната дама от Раковски преди години е била любовница на един от най-крупните играчи в подземния свят – Евелин Банев-Брендо, и именно той й е помогнал да развие кариерата си, като финансирал щедро модните й инициативи.

В момента Мегз трупа пачки в сметката си чрез онлайн продажби на дрехи и козметика, а по думите й единствените хора, които в началото я подкрепили материално, били нейните родители.

Според запознати обаче дизайнерката произхожда от скромно семейство и разчитала на друг спонсор, който налял средства в бизнеса й.

Добре осведомени разкриват, че Каканашева се запознала с Брендо случайно, но пък успяла да извлече максимална полза от връзката си с него. Преди няколко години двамата се засекли в популярно заведение в курортното селище Лозенец и покрай общи познати се озовали на една маса.

Напористата Миглена попаднала в полезрението на подземния бос и не се посвенила да стане негова любовница, за да постигне целите си. Соченият за кокаинов крал Брендо редовно проявявал щедрост кум Каканашева и именно чрез неговите пари тя започнала дизайнерската си кариера.

Висшата протекция обяснява и наглото поведение на Мегз в Къщата спрямо другата мутреса – чалга звездата Мария. Стилистката целенасочено търсеше конфликт с нея, без да се притеснява от последствията.

„Ами хайде да видим какво ще ми се случи, любопитна съм“, изрепчи се Мегз по време на един от най-яростните й спорове, когато я нарече „изявена компаньонка“.

Днес риалити звездата се хвали, че модният й бранд се развива повече от успешно и генерира над един милион лева приходи годишно. Мегз подразни съквартирантите в Къщата, като заяви, че е най-богатата сред всички, и с това предизвика много злостни коментари по свой адрес.

„Каканашева лъже, че сама е стартирала бизнеса си. Нека си признае кой е спонсорът й!“, коментират зрителите на предаването в интернет форумите.

Междувременно слухове носят, че Мегз избягва плащане на данъци чрез нахална схема с фирми, които не са регистрирани по ДДС,

Тя е основала общо 24 фирми, които прекратяват дейността си в момента, в който натрупват оборот от 49 500 лева. Така не им се налага да се регистрират по Закона за ДДС, тъй като имат приход под 50 000 лева годишно.

По този начин хитрушата избягва плащане на ДДС в размер на около 220 000 лева годишно.

Източник: blitz.bg