Мегз печели VIP Brother – зрителите масово я защитават

Противно на настроението на съквартирантите, които от завист, заради привилегиите и характера на Мегз, са на нож с нея, то масата от зрители са на път да я направят победител във формата.

В официалната страница на VIP Brother във Facebook, валят коментари, от които се вижда, че масово симпатизират на Мегз и не виждат нищо странно в условията, които си е издействала, а и в действителност те са далеч по-скромни от самостоятелни спални и всякакви прищявки, на които сме се нагледали през годините.

Реално нейният солариум за лице и перуките й не лишават никой от нищо и не пречат по какъвто и да било начин на условията на живот, констатират феновете на предаването. Тя не влиза в конфликти, освен ако някой не накърнява достойнството й. Болната й тема – кариеризмът е нещото, което тя ревностно брани и отстоява, далеч от низките страсти и бездействието на съквартирантите.

Противно на очакванията, че след сблъсъка на характери с Мария, ще си навлече гнева на феновете на певицата, се оказа, че клиентите на Мегз са амбицирали да я направят победителка във формата и масово агитират за това в социалните мрежи.