Мегз показа истинското си лице

Миглена Каканашева – Мегз, която години наред медиите хулиха, а през последните седмици предубедени, съквартирантите я бомбандираха с обиди и неприязън, най-сетне показа своята същност.

Военната мисия, която Big Brother възложи на участниците бе преломният момент, в който Мегз демонстрира силен дух, мъжество, принципност, колегиалност и невероятна толерантност. Тя остана с часове на студа, в двора на Къщата, в знак на съпричастност към загубилите мисията –Алекс, Дание Петканов, Дани Милев, Цуни, Ваня Щерева, Маргарита Хранова и Тото.

За решението си, Шеф Петров „изля помия“ върху нея, иронично наричайки я „Бог – Мегз“. Тя обаче не трепна и устоя дори и на обвиненията на Мария. Час по-късно обаче, Шеф Петров съжали за грозната си необоснована постъпка и в изповедалнята на VIP Brother, призна непристойното си поведение, като стигна толкова далеч в откровенията си, че през сълзи сподели: „Обикнах Мегз, с нейната лудост, нейните фетиши. Възхищавам й се колко сила има в това тяло!“

Ето, че най-сетне Мегз успя да покаже истинското си лице и да разбие представите за себе си, както на съквартирантите, така и на аудиторията.

Източник: hotarena.net