Мегз пренаписа историята на „ВИП Брадър“, продуцентите се видяха в чудо!

Топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз, е най-влиятелният играч във формата за всички времена.

Вече над 10 години предаването е в родния ефир, но от продуцентския екип са категорични, че такъв играч не са имали в нито един сезон.
Те са виждали какви ли не случаи и за разлика от масовите претенции, тя успява да отстоява позициите си, като се обосновава с лични възгледи, принципи и устои. Тя не проявява безпочвен инат, а застава зад собствения си морал и дългогодишен труд, като всяка седмица е с рекордни номинации, но вече месец и нещо бива спасявана от народа, който все повече й симпатизира.

Според хора от екипа на Big Brother, тя влиза в графа „прецедент“, тъй като всеки сезон има конкретна концепция и базов сценарий, а в случая Мегз е тази, с която се съобразяват и променят мисии и наказания, заради нейното поведение. Тя не се трогва от негативното отношение на околните към нея, не изпада в истерични пристъпи и не успява по никакъв начин да бъде разклатена емоционално и психически.

Нещо, което променя плановете на продуцентите ежечасно. Така от любовен сезон, тазгодишният се превърна в сезона на Мегз, която по всяка вероятност и днес ще бъде спасена – все пак всички сюжетни линии се въртят около нея.

Източник: hotarena.net