Мегз през сълзи: Не вярвам, че някога ще бъда щастлива в любовта!

През последните няколко дни, амбициозната дизайнерка – Миглена Каканашева – Мегз се лиши освен от храна, и от сън, в името на това да създаде приказна булчинска рокля за сватбената церемония на Александра Богданска и Дани Петканов.

Безсънните нощи, прекарани над шевната машина и нейната отдаденост, дадоха резултат – приказен тоалет, с който Алекс е повече от щастлива и красива. На самата церемония, Мегз не успя да сдържи сълзите си и се поддаде на емоцията.

Тя плачеше от радост за съдбовния миг, който изживява нейната близка приятелка, тъй като навън многократно е съпреживявала с нея любовните й терзания, а сега тази сага има happy end.

Сълзите на Мегз са искрени, но и продиктувани от опасение, дали някога и тя ще може да изживее такава приказка, имайки предвид, колко е отдадена на модния си бранд и потъпква личния си живот в името на успехите и продажбите.

Кариеризмът и е твърде вероятно да я лиши от шансът да изживее голямата любов. Факт е, че преди години Мегз стигна дори до годеж с едно от бившите си гаджета, но не след дълго върна пръстена и прекрати връзката си, тъй като неин главен приоритет е модната й компания.

Дали пък сцените, на които става пряка свидетелка няма да преобърнат самосъзнанието й и да преосмисли живота си, след края на формата. Предстои да видим.