Мегз разкри дълго пазената си тайна

Топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз, която бе най-яркият, емоционален и градивен образ в тазгодишния сезон на VIP Brother, разсея мистерията около нещо много лично за нея.

Преди време талантливото миньонче впечатли и същевременно шокира всички с татуираните си ръце, като рисунките по тялото й се оказаха временни, една обаче е истинска – деликатно надписче на безимения пръст на лявата й ръка.

Години наред тя пазеше в тайна какво е посланието на татуировката й, като мнозина подозираха, че е изписала името на свое бившо гадже.

На последния лайф, преди големия финал, при личната й равносметка тя най-сетне разкри, че татуса й гласи: „душай!“ Кратко, точно, ясно и много съдържателно послание, което да й напомня какво е единственото нещо, което трябва да прави, за да може да продължи нагоре, към върха, където й е мястото.

Тази вечер, на големия финал, именно Мегз е сред фаворитите за спечелването на формата. Тя показа личностно израстване, осъзнаване, себеопознаване и намери Миглена в Мегз, заради което спечели симпатиите на цяла България.

Николета Лозанова дръзна публично да обяви: „Мегз заслужава адмирации!“. Любен Дилов също открито заяви, че за него Меги е най-вероятната победителка в риалитито, а финалът е тази вечер от 20:00.