Мегз – сигурна финалистка

Ако топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз не стане големият победител в тазгодишния сезон на формата, то със сигурност записа името си със златни букви в историята на VIP Brother.

Тя имаше безброй много ситуации, в които скандализира, показа невиждана упоритост в изпитанията и сила на личната си воля. Бе номинирана абсолютно всяка седмица през почти тримесечния престой в Къщата, а сега, на финалната права, тя е сигурен финалист.

Изключително впечатление направи фактът, че тя безспирно, сама източваше басейна, всячески, водена от силното си желание да се реваншира на съквартирантите, след катарзиса, който претърпя.

Нейното самоосъзнаване, което допринесе за още по-голяма градация на личността й, спечели симпатиите на зрителите и тя се наложи като новата фаворитка на Къщата, въпреки, че от екипа на предаването я обявиха за фантом и не й дадоха възможност да се изяви като сръбска фолк фурия – в ролята на Лепа Брена.

Мегз очевидно ни най-малко обаче, не се притеснява от факта, че срещу нея се обърнаха дори доскорошните й приятели – сем. Петканови, а и защо да я е страх, като нали тя определя сюжетните линии във формата.

Аудиторията на предаването, масово изразява категоричност, че образованието й по психология, което е завършила в Англия, й дава възможността да се превъплъти в подсценарист на формата.