Мегз забрани на клиентите си да се оплакват от стоките й

Под заплаха от триене и бан, клиентите нямат право да се оплакват от стоката.

Бизнесдамата Миглена Каканашева е уплашена от конкуренцията си, която залива с критики в мрежата както нея така и стоките, които пробутва на клиентите си.

Освен хейта изливащ се над личността недоволните потребители и клиенти бързат да споделят разочарованията и впечатленията си от продукцията на псевдо дизайнерката.

От страх, че потенциалните й клиенти ще прочетат негативните коментари снощи Каканашева реши да наложи цензура на своите последователи в мрежата.

Мигленчето си позволи да направи нещо недопустимо в ерата на свободното слово.

Модната „диктаторка“ забрани на потребителите си да изказват своето мнение.

Крехката блондинка обяви въвеждането на „строги правила“ за коментарите под заплахата, че всеки, който не ги спазва ще бъде блокиран от всичките й профили с над 300 хиляди последователи.

Така звучи новата „разпоредба“ за комуникация в акаунтите на шивачката:

„Мили момичета, ето няколко правила, които трябва да спазвате в тази страница защото в противен случай коментарите ви ще бъдат изтрити, а вие ще бъдете блокирани:

1. Всички разбрахме, че много от вас смятат, че всичките ми продукти са от Китай. Колкото и Американски марки да ви вкарам. И на етикетите го виждате – USA и пак си повтаряте едно и също. Убедих се 200 пъти. Може да поръчате откъдето пожелаете. . Да чакате месец. Може да поръчате продукт, да дойде дефектен или неподходящ размер. И да не може да замените. Или пък да не дойде нищо. Може да направите каквото искате от тези неща само и само, за да не купите от нас. Но не може на тази страница да пишете за тези неща или да подстрекавате други момичета да не пазаруват от нас. Забранено е и ще бъдете блокирани ако го направите.

2. Не може да пишете чужди марки

3. Не може да слагате линкове на други сайтове

4. Не може да коментирате цени на други продукти, които не са от този сайт

5. Мен може да ме критикувате и обиждате колкото искате. Няма да ви изтрием. Не може, обаче, по никакъв повод да обиждате продуктите ни или да им слагате вулгарни и груби етикети

6. Не може да призовавате другите момичета по какъвто и да е повод да не ни вярват или да не пазаруват от нас.

Това са правилата за всяко едно от тези неща коментарите ви ще бъдат изтрити. А на втория път ще бъдете блокиране. Споделяне на мнение. Обменяне на съвети и всякакви дискусии са приветствани и са целта на тази страница. Правете го, обаче, по незасягащ бранда ни начин. „