Мелания Тръмп, както никога не сте я виждали досега (ГОРЕЩИ СНИМКИ) | Gossips.BG image 6

Мелания Тръмп, както никога не сте я виждали досега (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Доналд Тръмп смята, че неговата съпруга ще бъде модел Първа дама – ето го и доказателството.

31-formatt

Десетилетия преди  да бъде  със спортно дизайнерски рокли на Националния конгрес на републиканците като г-жа Тръмп, Мелания Кнаус позираше гола на снимка, разпространена от вече несъществуващо мъжко списание.

Дългокраката моделка, родена в Словения, тогава на 25 години, позната тогава с прозвището Мелания Кнаус си направи еротична фотосесия в Манхатън през 1995 година, според Але де Басвил, френският фотограф, който е заснел фотосесията.

melania_-_copie_2

Снимките, някои публикувани изключително рядко, а други – никога, бяха ексклузивно придобити от Поуст.

На скандалните снимки, на които Мелания не носи нищо освен високи токчета е нацупена към камерата в серия снимки, снимани отпред, отстрани и отзад.

„Мелания беше супер-страхотна и фантастична личност и беше много мила с мен“ казва де Басвил пред Поуст, допълва още, че бившият модел нито веднъж не се е почувствала неудобно, докато е позирала за голите снимки.

френският фотограф -Але де Басвил
френският фотограф -Але де Басвил

Разпространените снимки се появяват за първи път в мъжкото списание Max януари 1996 г., което излиза от бизнеса през 2006 година

 „Бях доста изненадан, когато видях снимките, защото беше … по-колоритна снимка, от колкото очаквах. “ казва вътрешен човек от модната индустрия, присъствал на фотосесията.

„Но Мелания изглеждаше много комфортно с цялото нещо и беше голяма професионалистка.“

melania_-_copie_13

За де Басвил вдъхновение за тези снимки са били Ренесанса и възхваляването на женското тяло.

„Мисля, че е важно да се покаже красотата и свободата на жената, аз съм много горд с тези снимки, защото те възхваляват красотата на Мелания“ казва той.

По времето на тези Снимки, Мелания тъкмо е пристигнала в Ню Йорк от модните подиуми на Париж и Милано, Италия.

В Gotham е била ангажирана предимно за рекламна работа, а по – късно е включена за рекламата на цигари Камил, казва източникът.

melania_1a

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

На въпроса със снимките, Тръмп казва пред Поуст: „Малания беше един от най – успешните модели и е правила много фотосесии, включително за корици и по-големи списания. Тези снимки са заснети за европейско списание, преди да се запозная с нея. В Европа такива снимки са много модерни и често срещани.“

През 1998 Мелания е представена на Тръмп по време на Модната седмица в Ню Йорк в клуба Кит Кат, чийто домакин е бил Паоло Замполи, който тогава е представлявал Мелания чрез неговата агенция ID Model Management.

Двамата се женят през 2005 година , на церемонията, провела се в курорта на Тръмп Мар-а-Лаго в Палм Бийч, Флорида.

Превод: Габриела Димитрова

Източник: nypost.com