Михаела Филева отново с рапър

Слабостта на Михаела Филева се оказаха рапърите. Любимката на редица тийнейджъри вече е забила нов рапър, преди да е забравила бившия си приятел Павел Николов, пише „ТелегрАФ.

За новата афера разкриха последователите й в социалната мрежа, които се натъкнаха на снимки на непознат за тях мъж, публикувани в официалния профил на певицата. Михаела и Павел сложиха край на 2-годишната си връзка след изневяра от страна на рапъра.

 

В медийните среди дълго се шушукаше кой от двамата е взел съдбоносно решение, като мнозина са на мнение, че брюнетката е била шута на Павел дни след като е разбрала за тайната му връзка. Макара наранена и обидена от поведението на хитовия изпълнител, Михаела не е оставила любовта на заден план.

В Инстаграм се появиха снимки на мистериозен мъж, който гушка малко кученце, а изпълнителката побърза да премахне фотосите, преди меломаните да се натъкнат на тях. Това обаче не остана незабелязано от най-изявените й фенове, които заподозряха че йоркширският териер е същият, който Павел подари на любимата си преди време.

https://www.instagram.com/p/BbZooLgF5tn/?taken-by=mihaelafileva