Михаела натиска новия пред погледа на бившия

Михаела Маринова бързо прежали бившия си приятел и колега Иво Добрев и се хвърли в прегръдките на нов обожател, като се натиска с него пред погледа на бившия си.

Младата певица отново си е хванала гадже от музикалните среди, но за него тепърва ще се говори. Заместникът на Иво онзи ден беше дошъл да подкрепи любимата си по време на нейно участие в столицата. Докато изпълнителката пееше на сцената той не я изпускаше от поглед и тръпнеше в очакване Михаела да се върне по-бързо при него. След като това се случи, двамата се разходиха нацелуваха и си поговориха. В тяхната компания беше и бившият приятел на певицата Иво. 

Пред приятели певицата убедено твърдеше, че е  намерила партньор за цял живот в лицето на Иво и го засне в последния си клип. Очевидно, че двамата са преживели раздялата и са продължи напред, тъй като освен обща компания деляха и една маса през цялата вечер, пише Телеграф.

Въпреки това обаче, те не си размениха една дума. Близки до дамата твърдят, че причината е трети човек, а вина за това има Иво. Нещо, което доказа и той самия, споделяйки снимка с непозната красавица. Михаела пък официално потвърди раздялата и изля душата си в социалните мрежи: „Животът вече има други цветове, други ухания и други хора. Старите пространства ти се струват по-малки, по-пусти, по-чужди“, написа певицата преди месец.