Мила Кунис не иска децата й да се превърнат в "задници" | Gossips.BG image 1

Мила Кунис не иска децата й да се превърнат в „задници“

Мила Кунис даде интервю по повод новия филм с нейно участие „Много лошите мамчета“, но разговорът веднага премина от работна в лична насока.

mila-kunis-ashton-kutcher

След като заяви, че първоначално с Аштън са се виждали, само за да правят секс, сега тя направи още интересни разкрития за началото на отношенията със съпруга си. „В началото ние не се отнасяхме към нашия роман като към нещо сериозно нещо. Никой от нас не се стремеше към брак. Аштън току-що се бе развел, а аз бях приключила с една продължителна връзка… Стараехме се да не гледаме в бъдещето и просто се наслаждавахме един на друг. И изведнъж след три месеца аз разбрах, че нещата са отишли твърде далеч. А след още една година поискахме да се оженим“, признава кинозвездата.

Аштън и Мила се запознават отдавна, още по време на снимките на филма „Шоуто на 70-те“ (That ’70s Show) и през годините успяват да запазят добри приятелски отношения. А когато приключва романът на Кътчър с Деми Мур, старите приятели се възприемат по нов начин.

mila-kunis-doesnt-want-her-daughter-to-grow-up-to-be-an-a-hole-ftr

Мила направи и още едно интересно разкритие, а именно, че с Аштън Къчър са твърдо решени да научат децата си да ценят парите и затова няма да им дават на разположение големи суми за харчене. Актрисата разкри, че в дома им ще важи правилото: „Мама и тати имат много пари, но вие сте бедни“, защото тя и половинката ѝ не искат децата им „да се превърнат в задници.“ „Ние с Аштън поизхождаме от бедни семейства и сме израстнали в нищета. Нищо не ни е давано с лека ръка. От една страна е хубаво, че няма да им се наложи да разберат какво е за вечеря да има кетчуп, но се надяваме да ги научим как да ценят нещата, които имат“, разкрива Кунис.

Източник: woman.bg