Мис Плеймейт Ася Капчикова се вихри в имението на Хю Хефнър

Ася Капчикова, „Мис Плеймейт“ 2015, е първата българка, посетила годишното лятно парти на Playboy в имението на Хю Хефнър.

Поканата й беше една от наградите й в конкурса Playmate of the Year. Освен това, Ася посети също Universal studios, както и Las Vegas, където отседна в 5-звездния Bellagio в стая с феноменален изглед към шадраваните.

Легендарното Playboy Midsummer Night’s Dream Party се състоя на 27 август в Playboy Mansion в Лос Анджелис. Плейметката спази дрескода за секси нощно облекло, като тя избра тоалета си от Victoria’s Secret.

Обичайно събитието се посещава от музиканти, актьори, спортисти и модели. Ася е успяла да засече сред тях баскетболиста Леброн Джеймс и актьора Логан Пол. От останалите плеймейтки на партито, Ася се сближи с полякинята Каролина Витковска, която краси корица на немския Playboy. Родната плеймейтка смело демонстрира уменията си на дансинга и зашемети публиката с пластичността си. Ася вече е в България, готова за участието си във втория сезон на риалити формата „Фермата“ по bTV, който стартира на 11 септември от 20:00 ч.