Мис Силикон пропищя! Ето какво я сполетя в собствения й магазин

Носителката на титлата Мис Силикон Габриела Попова бе нападната от крадец в неделя вечер в новооткрития си магазин. Блондинката изпаднала в ужас и огласила с писъци целия район, пише „Телеграф“.

„Беше 9 вечерта, тъкмо приключвах касовия апарат и се бях навела над бюрото. Чух отварянето на вратата и вдигнах поглед да кажа, че е затворено. Тогава видях мъж на средна възраст, облечен с дебело зимно яке, високо вдигната яка и шапка, която покриваше половината от очите му.

Изплаших се много. Той тръгна към мен и повтаряше името ми, стигна до бюрото и ме дръпна силно за ръката. Спаси ме факта, че започнах да пищя и майка ми излезе отзад от склада и той се обърна и избяга, но ме заплаши, че ще се видим пак“, разказва блондинката, която е изживяла истински шок.

Тя повече никога няма да посмее да остане сама в магазина си. Попова бе една от най-скандалните носителки на титлата „Мис Силикон“, но от година приключи с конкурсите и се отдаде на любов с тайнствен мъж, с когото се сгоди миналия месец.

Попова планира пищна сватба догодина, а дотогава е насочила цялата си енергия към модния си бизнес, който носи нейното име.

Вижте интервюто с Габриела Попова за Gossips.bg