Мишо Шамара за малко да остане без бъбрек в Америка, одрали му кожата за операция

Новата година за Мишо Шамара започна доста неприятно.

Рапърът, който от години живее зад океана, сe оплака в социалните мрежи, че е бил приет по спешност в болница навръх Нова година„Толкова силно ме болеше! Мислех, че умирам!”, жалва се той.

Още в последните часове на 2016г. се почувствал зле, но решил да изчака до следващия ден. Тогава вече болката била нетърпима. Направили му куп изследвания и се оказало, че има голям камък в един от бъбреците. Единственият изход била операцията, на която Шамара, ще – не ще, се навил.

„Вместо да пия винце и да жуля туршия, аз съм на системи с обезболяващи. Зле е работата. Нямам сила, нямам глас. Много е гадно”, написа Шамара във фейсбук профила си.

Освен от болките, рапърът останал доста неприятно изненадах и от цялата омраза, която се изляза върху него, след като споделил мъките си.

Последната неприятна изненада дошла на изписване от болницата, когато му връчили сметката за извършеното лечение. Тя възлизала на 10 хиляди долара. Шамара нямал здравни осигуровки и тази грешка му излязла през носа в последствие. Така се разделил с голяма част от спестяванията си заради здравословния проблем.

„Тук печеля добри пари. Не ме мислете”, похвали се рапърът, който известно време заработваше като шофьор на тир в САЩ. Той обаче не издържа дълго в камиона, защото имал проблеми със съня и често заспивал на волана. Впоследствие стана диспечер в транспортна фирма срещу заплата от $ 4000 месечно, пише „Уикенд“.

Парите му стигат да води сносен живот. „Не искам да се връщам в България! Тук се чувствам отлично!”, категоричен е Мишо, пише ХотАрена.