Митака от „София ден и нощ” си хвана инструкторка по пилатес

Ето че любовният живот на Митко от сериала „София ден и нощ“ премина периода си на застой.

Покрай популярната поредица, мускулестият мачо се сдоби с много фенки, но все не успяваше да завърти сериозна приятелка. Наскоро обаче късметът му се усмихнал и се залюбил с изкусителна инструкторка по пилатес, издават негови близки.

Връзката на екранния Митак и русата красавица е от отскоро, но пък отношенията им вече са сериозни. Двамата се запознали в популярен столичен фитнес и Кристиан веднага бил привлечен от апетитната блондинка. Той побързал да се сдобие с телефонния й номер и само след няколко съобщения уговорили първата си среща насаме. Хора от обкръжението на актьора твърдят, че досега не са го виждали толкова хлътнал по друга и влюбените вече имали планове да живеят заедно.

Преди близо 2 години екранният Митак въртеше любов с милионерската наследница Веселина Абаджиева, но с нея удари на камък и тя го заряза. Хубавицата е дъщеря на банкерката Цветелина Бориславова и Кристиан не можеше да се нарадва на късмета си – все пак такава богата красавица не се забива всеки ден! Абаджиева била потресена от плъзналите слуховете, че любимият е имал отношения и с мъже и побързала да прекрати отношенията си с него.

Актьорът, разбира се, яростно отрича твърденията, че е бисексуален. Злите езици твърдят, че преди да се прочуе със сериала „София ден и нощ”, фитнес маниакът едва свързвал двата края, та без да се замисля, стегнал куфарите и заминал за Дубай. Там се изявявал предимно като модел – снимал реклами и фотосесии, но междувременно получил и друго примамливо предложение – да прави компания на заможни дами и господа срещу заплащане. Клюката гласи, че Кирилов прибирал по 500 евро на сеанс, но развратният живот му дотегнал и предпочел да се оттегли от занаята.