Митака в любовна афера с Мая на Магапаса, двамата изживяват страстни мигове в Лас Вегас (Снимка)

Кристиян Кирилов, който играе култовата роля на сваляча Митака в сериала „София ден и нощ“, забърса бившата дуетна половинка на Магапаса Мая, пише HotArena.

Ветеранката на фолка от години живее в Лас Вегас, където работи като стриптизьорка. 43-годишната Мая с радост приела сънародника си. Влюбените гълъбчета веднага се похвалиха с обща снимка във фейсбук. Въпреки, че са на върха на щастието, те са наясно, че вояжът ба екранния Митак все някога ще приключи.

Вече близо 10 дни Кристиян е на обиколка в Америка, след като получи туристическа виза. В САЩ Митака замина със своя колега от сериала, Адриан Зурков, а там са на гости на тяхна приятелка. Покрай сериала Кристиян набра популярност и колкото и странно да звучи вече има фен клуб в Лас Вегас.

Мая бе част от дуета Мая и Магапаса. От съпруга си тя има дъщеря. След като се раздели с Магапаса през 2006г. Мая замина за Щатите, където си уреди живота.

Там продължава да пее, заработва като диджей и често се изявява като танцьорка в елитни нощни клубове. Преди години се разнесоха слухове, че е отворила бардак в Лас Вегас, но тя категорично отрече това да е истина, пише „Телеграф“.