Младите VIP-ове не биха минали в 5-и клас

Оказа се, че съквартирантите под 35 години в къщата на VIP Brother не са пример за подражание за учениците.

Голяма част от тях не успяха да се справят с въпроси от матурата за 4-ти клас. Биг Брадър даде шанс на фантома Миглена Каканашева-Мегз да се завърне като пълноправен участник, като организира мисия, в която всички съквартиранти под 35 години влязоха в ролята на чавдарчета и се ввърнаха в ученическите си години.

Съквартирантите обаче не знаеха, че това е мисия и от отговорите им зависи завръщането на Миглена Каканашева-Мегз като пълноправен участник в шоуто. Тя трябваше да победи всички чавдарчета, като даде повече верни отговори.

Мегз беше притеснена, но когато „съучениците“ ѝ започнаха да отговарят, стана ясно, че задачата няма да е чак толкова тежка. Съквартирантите буквално потънаха в дебрите на знанията от началното училище.

Общо те додоха 27 грешни отговора на 56 въпроса.

Тото не успя да отговори на въпроса „Кой е по-големият от братята Кирил и Методий?“. „Мислих, че затова е Кирилица“, обоснова той грешният си отговор, че по-големият е Кирил.

Той не успя да напише правилно и думата „безскрупулен“, като бе заместил второто у с о.

Енджи Касабие на свой ред не успя да отговори на въпроса: „Какво празнуваме на 3 март?“.

За Алекс Богданска, която наскоро беше булка, с оказа, че е правописът на думата „булчински“ е мистерия.

Дани Златков пък, на когото Сашка Васева възлагаше големи надежди, не знаеше какво честваме на 22 септември?

Най-грамотни сред младите съквартиранти се оказаха Даниел Петканов и изненадващо за публиката Джулиана Гани. Те се представиха най-добре, като Гани даде един грешен отговор на въпроса „Кой е единственият естествен спътник на Земята?“ „Мисля, че е Слънцето“, отговори Гани и допълни „чудих се между Слънцето и Луната“, след което се извини на останалите, че е сбъркала.

Мегз имаше реални шансове да се завърне, но даде грешен отговор, като не можа да определи сказуемото в изречението „Биг Брадър вижда всичко.“, първо бе на прав път, но после се разколеба и сгреши.